Μέρη Χοιρινού
Μπριζόλα / Σπαλομπριζόλα
- Ψήσιμο στα κάρβουνα
- Ψητές στο φούρνο
- Τηγανιτές
Λαιμός
- Στα κάρβουνα
- Στον φούρνο
- Κοντοσούβλι
Πανσέτα ή Λάπα
- Κοντοσούβλι
- Πανσετάκια ψητά (στο φούρνο, στο τηγάνι ή στα κάρβουνα)
Σπάλα
- Στο φούρνο
- Φρικασέ
- Με σέλινο
Μπούτι
- Για χοιρινό κιμά ή σνίτσελ
- Μαγειρευτό
- Τηγανιτό
Κότσι
To Κότσι είναι το κομμάτι του κρέατος που βρίσκετε από το γόνατο και κάτω. Είναι κατάλληλο για σιγανό ψήσιμο με υγρά, για κατσαρόλα ή βραστό.